Hirdetés

Az Assassin's Creed film nem csak a rajongóknak szól

|

A Ubisoft már előre úgy számol, hogy túl sokat nem fognak keresni az Assassin's Creed filmmel, de nem is ez a cél.

Hirdetés

Kibújt a szög a zsákból? A Ubisoft vadonatúj filmes részlege a cég egyik legnagyobb franchise-zát viszi vászonra és nem feltétlenül azért, mert a rajongók évek óta könyörögnek érte. Alain Corre, a Ubisoft Europe vezetőjének nyilatkozata szerint a cél az, hogy még több emberrel megismertesse az Assassin's Creedet, olyanokkal is, akik soha nem játszottak egyetlen játékkal vagy olvastak bármit a franchise-ról. 

Hirdetés

Nem csoda, hogy újabb játékosokra van szükségük, az Assassin's Creed sorozat valóban látott már szebb napokat. Szinte állandó hullámzás jellemzi a franchise-t, miután biztos rajongótábort épített ki magának az első részekkel, a harmadikat sokan a legrosszabb darabnak tartják, viszont a kreatív Black Flag kirántotta a gödörből, hogy a Unity azonnal vissza is lökje oda, és ezzel megrendült a játékosok bizalma, aminek következményeképpen a Syndicate már korán sem szólt akkorát, mint várták. 

A kezdetek óta rengeteget veszített népszerűségéből és ezen a Ubisoft így készül javítani, de nem szabad elfelejteni, hogy amíg nekik igazából a felhajtás a lényeg, addig a legnagyobb részesedést vállaló 20th Century Foxnak nagyon nem mindegy a végösszeg, mert ők szép kis összeget fizettek a jogokért és nyilván nem egy filmmel terveznek. A Ubisoft valóban nem ezzel a filmmel fogja megszedni magát, viszont ettől függetlenül nyíltan elismerni, hogy számukra ez csak egy marketing fogás, talán nem a legokosabb döntés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.