Hirdetés

Assassins Creed film - Robert Downey Jr. csatlakozott a stábhoz

|

A képregények után a videójátékokba is bele fog szaglászni Downey Jr., hiszen csatlakozott az Assassins Creed filmes adaptációjához.

Hirdetés

Movie News Hound jelentése szerint a színész nem is akarmilyen szerepre írt alá. Ő fogja alakítani Leonardo Da Vinci-t, akit a 2. Assassins Creed játékban láthattunk először Ezio Auditore barátjaként. Érdekesség még, hogy legjobb tudásunk szerint a film a spanyol inkvizíció idején fog majd játszódni (amivel eddig egyik Assassins Creed sem foglalkozott még) és ezáltal Da Vinci lehet a kapocs a játékokban megismert történetek és a film cselekménye között, tekintve, hogy a mind két esemény egymáshoz közeli idősíkban játszódik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.