Hirdetés

Assassin's Creed film - ezekkel csábít a Ubisoft moziba

|

A decemberben érkező Assassin's Creed filmhez különböző csomagokat dobott ki az Ubisoft, melyek révén a mozijegy mellett pólóval, órával, vagy akár egy spanyol nyílpuska replikájával is gazdagodhatnak a legnagyobb rajongók.

Hirdetés

A számítógépes, illetve konzolos játékoknál már évek óta bevett taktika a gyártók részéről, hogy az igazán nagy fanatikusoknak különböző csomagokat kínálnak, melyek révén a játék mellé különböző dolgokat is megkaphatnak. Ez a marketingfogás egyelőre elkerülte Hollywoodot, de miután a Ubisoft az egyik legsikeresebb franchise-át küldi ringbe idén decemberben, megpróbálja az Assassin's Creeddel megújítani az eddigi hagyományokat.

Hirdetés

A csomagokat előrendelve lehet megkaparintani a Kernel honlapján. Mint azt láthatjátok, a legolcsóbb pakk 15 dollárba kerül, amiért megkaphatjuk a forgatókönyv digitális másolatát, valamint betekinthetünk a kulisszák mögé is bónusz felvételeknek köszönhetően. Lehet még pólóval, órával, vagy orgyilkosokhoz méltó kapucnis pulcsival is gazdagodni, de az igazán nagy fanatikusok 1200 dollárért megkaparinthatják a tökéletes replikáját a filmben is használt spanyol nyílpuskának. De siessetek, mert utóbbiból csupán 15-öt bocsátanak a nagyérdemű részére!

Az Assassin's Creed előzetese múlt héten került ki, és bár az első két perc erőteljesen a múltra koncentrált, azt több hír is megerősítette, hogy a film nagy része a jelenben fog játszódni. Hogy teljes legyen az öröme majd a játék rajongóinak, természetesen a film tele lesz utalásokkal a már eddig megjelent játékokra: az élesszeműek az Assassin's Creed Unityből, az Assasin's Creed Brotherhoodból, az Assassin's Creed III: Liberationből, illetve az Assassin's Creed Chronicles: Chinából is ismerős tárgyakra bukkanhatnak a díszletek között.

Titeket felcsigáztak az Ubisoft "játékcsomagjai", vagy megelégedtek majd a filmélménnyel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.