Hirdetés

Assassins Creed, Ghost Recon és Splinter Cell mozik betárazva!

|

Miután a Ubisoft megalapította a Ubisoft Motion Pictures névre keresztelt filmes részlegét, várható volt, hogy előrukkolnak a jogaikkal és kiterjesztik játékos mivoltukat a vásznakra is.

Hirdetés

A cég eddig a minőségi játékairól volt híres és nem éppen úgy tűnik, mintha az adaptációk terén szeretnék elkezdeni a romlást, legalábbis Jean-Julien Baronett a cég egyik fejese garantálja az öt csillagot. Elárulta, hogy a jogokat semmi pénzért sem engednék ki a kezükből, a filmekbe 100%-os beleszólásuk van bárkivel is dolgoznak és a játékokhoz hű mozit szeretnének kiadni a kezeik közül, figyelve a rajongók elvárásaira. Baronett továbbá elárulta azt, amit már a korábbi megalakulás híresztelésekor is sejteni lehetett: az első három játék, amelyet megfilmesítenek az Assassins Creed, a Ghost Recon és a Splinter Cell. Baronett szerint nagy gondot fordítanak majd a színészek kiválasztására is, hogy a kellő karaktert a kellő képességű művészek keltsék életre. Szinte szívemből szólt, tisztelt Baronett úr! (Mindazonáltal szívesen fogadnék Heroes of Might and Magic, Brothers in Arms és egy normális Far Cry mozit is a későbbiekben)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.