Hirdetés

Assassins Creed - Ilyenek lesznek a kardok

|

Hirdetés

A világ egyik legsikeresebb játékából (Assassins Creed) film készül, méghozzá Michael Fassbenderrel a főszerepben, és látva a Macbeth-et, úgy néz ki Justin Kurzelnél jó kezekben lesz a film. (Mondjuk a Ubisoft nem kockáztat, és inkább erősen beszállt a készítésbe.) Nem is olyan rég kezdtek el forgatni, és ha már Azaïzia Aymar (A Ubisoft Assassins Creed tartalmáért felelős vezető) arra járt, lőtt nekünk pár képet az Abstergónál kiállított fegyverekről. https://twitter.com/AymarMtl/status/661976705712656385?ref_src=twsrc%5Etfw Ha eddig nem lett volna tiszta, hogy az Abstergo komoly szerepet kap a filmben, akkor mostanra szerintem már biztosra lehet mondani, hogy Fassbender nem csak a múltban fog templomosokat üldözni. https://twitter.com/AymarMtl/status/661990309396652032/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw A keresztes kard egyértelműen templomos ereklye, de a fura szakállas bácsira is akad leírás. A neve Hugue de Payns, az egyik első nagymester, a Templomosok társalapítója és a törvényeinek a szerzője. (Amúgy egy létező történelemi személyről van szó.) Talán ő lesz a főgonosz? Jövőre, december 16-án kiderül. Nekem csak annyi kérdésem lenne még, hogy mikor láthatjuk Fassbendert levetődni egy templom tetejéről egy szénabálába?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.