Hirdetés

Assassins Creed - Infó a moziról

|

Egy hajszál választ minket el attól, hogy hivatalosan is kimondhassuk: készül az Assassins Creed mozi, ugyanis a Ubisoft és a Sony Pictures még nem állapodott meg, de már majdnem!

Hirdetés

Emlékeztek, még májusban nyilatkozta azt a Ubisoft, hogy megalapították filmadaptációkkal foglalkozó részlegüket Ubisoft Motion Pictures néven és az első pár játék, amit vászonra költöztetnek az Assassins Creed, a Ghost Recon és a Splinter Cell. A stúdió valóban nem viccelt, és legelőször az Assassins Creed franchise-t szeretné bővíteni egy mozifilmmel, amire rengeteg nagy filmstúdió rákapott, de a Sony van a legelőnyösebb helyzetben: lényegében már megállapodtak egymással, csak a formaiságok vannak hátra. A megegyezés értelmében a Ubisoft és a Sony közös kasszából és ötletektől vezérelve készítenék el a mozit, de természetesen a játék készítői megjegyezték, hogy nem szeretnének egy újabb gagyi adaptációt látni a piacon, ők minőségi terméket szeretnének letenni az asztalra. Ha olyan beleéléssel és elánnal készítik a filmet, mint az AC játékokat, engem máris megvettek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.