Hirdetés

Assassins Creed mozi - Helyzetjelentés

|

A Ubisoft filmadaptációkra szakosodott részlege 2015-ben elhozza nekünk az Assassins Creed filmváltozatát, melynek főszerepét Michael Fassbender kapta, aki most beszámolt a jelenlegi állapotról.

Hirdetés

Az Assassins Creed nem csupán azért fontos Michael Fassbender számára, mert ez lesz az első videojátékadaptáció, amelyben főszereplő lehet, hanem azért is, mivel az általa alapított produkciós cégnek ez lesz az első projektje, amit támogat. Az adaptáció megjelenési dátuma 2015. június 19-re lett kitűzve és korábban kapott már a mozi egy forgatókönyvírót Michael Lesslie képében, de Fassbender a The Daily Beast-nek nyilatkozva most elárult pár aktuális részletet is. "Az Assassins Creed folyamatban van. Ebben a pillanatban is készül a szkript. Már hallottam a játékról, de még soha nem játszottam vele. Nem vagyok videojátékos, ilyesminek nem igazán nevezhetnének." - mondta a színész, majd folytatta: "Találkoztam a srácokkal a Ubisofttól és elmesélték a játék sztoriját, amit nagyon érdekesnek találtam - az ötletet, hogy újraéljük az emlékeket." Szerintetek annak ellenére Fassbender jól alakíthat majd, hogy nem ismeri az alapanyagot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.