Hirdetés

Asteroids - Emmerich játékadaptációja (Update)

|

Sonic the Hedgehog, Pac Man, My Little Pony, Asteroids... mi a közös mindezekben? A világ legfeleslegesebb dolga lenne belőlük filmet készíteni, mégis mindig valaki megpróbálja.

Hirdetés

Ezúttal a milliók kedvencének számító Asteroids kapta meg a kitüntető figyelmet a Universal Pictures-től, a Vulture tudósítása szerint a stúdió adaptációt készítene belőle, a jogok is nála vannak és Roland Emmerich-et szeretné a rendezői poszton látni. A lassan katasztrófafilmek mesterévé váló úriember állítólag erősen fontolgatja, hogy elkészíti az alkotást, ehhez pedig segítségül hívja a Transformers 3 producerét, Lorenzo di Bonavetura-t is. A szkriptet már írja Matt Lopez, A Boszorkány-hegy és A varázslótanonc forgatókönyvének szerzője. Az 1979-ig visszanyúló legendás Atari játékban a Föld megsemmisülése után járunk, mikor is egy maréknyi túlélő egy aszteroida mező kellős közepén harcol a túlélésért... A forgatás dátumáról nem tudni semmit, de a filmet 2013-14-ben szeretnék bemutatni.

Update: Emmerich passzolta a projektet, inkább elkészíti a Singularity című sci-fi-t (semmi köze a hasonló nevű játékhoz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.