Hirdetés

Át kell írni a Thor 2 forgatókönyvét

|

Úgy volt Patty Jenkins rendezői székbe való érkezésekor, hogy az első Thor egyik írója, Don Payne készíti majd el a folytatás forgatókönyvét is, ám a kisasszony távozásával bonyolódtak a dolgok...

Hirdetés

Mikor Patty Jenkins képbe került a Marvel fejesei előtt, a hölgy hozta a saját ötleteit, elképzeléseit és ezért kibővítették a forgatókönyvet a saját igényei szerint. Azt követően Patty összekülönbözött a stúdióval és dobbantott a projekttől, helyére a 2005-ös Durr, durr és csók készítője, Shane Black került. Black szintén a saját szája íze szerint szeretné kivitelezni a 2013-ra tervezett folytatást, ezért a Marvel nem tehetett mást, Patty ötleteinek nagy részét a kukába dobták és felvettek egy forgatókönyvírót Don Payne helyett. A szerencsés választás nem másra esett, mint a Ryan közlegény megmentéséért és A hazafiért felelős Robert Rodart-ra, aki átírja a Thor 2 szkriptjét Shane Black kérései alapján. Vajon így is marad a tervezett tavaszi forgatás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.