Hirdetés

Elképesztő összegért vásárolja fel az AT&T a Time Warner-t

|

Új tulajhoz kerül a Time Warner, ami többek között a Trónok harca, Harry Potter és a DC filmek jogait is birtokolja.

Hirdetés

Az AT&T és Time Warner bejelentették, hogy megállapodás született a két vállalat között, melynek következtében az AT&T felvásárolja a Time Warner-t. Az üzlet eredményeképpen kombinálódik a Time Warner birtokában levő számtalan tulajdon, ami folyamatosan bővül prémium kategóriás tartalmakkal, ehhez pedig hozzáadódik az AT&T kiterjedt vevőhálózata, és a világ legnagyobb televíziós előfizető bázisa.

Hirdetés

A Time Warner mindhárom főbb osztályában piacvezetőnek számít. A Turner részlegnél kábeles TV csatornák találhatók, globális kiterjedéssel. Ilyenek például a TNT, TBS, CNN és a Cartoon Network/Adult Swim, de főként kosárlabdával és baseball-al foglalkozó sportcsatornák is fellelhetők a kínálatban. Az HBO-nál, ami nem csupán prémium televíziós, hanem online tartalmakat (HBO Now, HBO Go) is kínál, olyan jól ismert sorozatok futnak, mint a Trónok harca, Az alelnök és a Szilícium-völgy. Végezetül ott van a Warner Bros. Entertainment, ami sorozatokat, filmeket és videojátékokat egyaránt készít és forgalmaz. Ez a részleg birtokolja a Harry Potter, a LEGO és a DC filmek jogait, illetve olyan TV sorozatokért felelnek, mint az Agymenők, Gotham és a The Voice.

"Tökéletes párra talált egymásban a két cég, ugyanis erősségeikkel kiegészítik a másikat, ezzel friss megközelítésből szabhatják meg a média és kommunikációs ipar működését a vásárlók, tartalom gyártók, terjesztők és marketingesek számára," -mondta Randall Stephenson, az AT&T vezérigazgatója. "Mindig a prémium tartalom lesz a nyerő. Ez bebizonyosodott a nagyvásznon, a TV képernyőn és most a mobil kijelzőkön is ez látszik. Nálunk lesznek a világ legjobb prémium tartalmai, amit a csatornáink minden képernyőre eljuttatnak. Az ügyfelek számára nagy hátrány, ha egyszer megvásárolnak valamit, de azt nem tudják elérni bármelyik eszközükön. Az a célunk, hogy ezt megoldjuk és verhetetlen minőséget, értéket és élményt biztosítsunk vásárlóink számára."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.