Hirdetés

Átdolgozzák a Star Wars IX forgatókönyvét

|

Egy új író érkezett a Star Wars IX csapatába, hogy tökéletesítse a történetet.

Hirdetés

Az új trilógia eddig cím nélküli harmadik darabjához, a Star Wars IX-hez egy új írót szerződtetett a stúdió Jack Thorne személyében. A brit forgatókönyvíró behozása azt sugallja, hogy átdolgozzák és tökéletesítik a forgatókönyvet, ami bevett lépés a Disneytől.

Hirdetés

A 9. epizód szkriptjének első változatának nagy részét a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson körmölte le, amit később Colin Trevorrow és író partnere, Derek Connolly írtak át. Ugyan ez a folyamat Az ébredő Erő esetében is megtörtént, szóval aggodalomra valószínűleg nincs okunk.

Thorne írói munkái közé tartozik a hamarosan érkező Wonder Julia Roberts és Jacob Tremblay főszereplésével, ami egy ötödikes kisfiúról szól, aki küszködik a beilleszkedéssel arcának deformációja miatt.

A Star Wars IX 2019. május 24-én érkezik a mozikba Colin Trevorrow rendezésében. A főbb szereplők között valószínűleg ott lesz Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega és Oscar Isaac, de hogy biztosak legyünk benne ki kell várnunk az idén decemberben mozikba kerülű Az utolsó Jediket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.