Hirdetés

Átírják a Z világháború 2 forgatókönyvét

|

Hirdetés

Vessetek a mókusok elé (vagy a hír témáját tekintve inkább az élőhalottak elé), de én azokhoz az emberekhez tartoztam, akiknek tetszett a Z világháború a maga módján. Nem véletlen, hogy én írtam róla a kritikát is. Félreértés ne essék: annyi közös van a filmben és az állítólagosan feldolgozott alapanyagban (amit a zseniális Max Brooks írt), hogy mindkettőben zombik szerepelnek, mindazonáltal Brad Pitt versenyfutása a villámgyors agyzabálókkal vállalható marhaság volt. És a forgatás alatt felgyülemlett gondok ellenére is sikeres lett, amely azt eredményezte, hogy a Paramount Pictures zöld utat adott a Z világháború 2-nek. A forgatókönyv első tervezetét az Oscar-díjra jelölt Steven Knight készítette, ám most a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a Paramount átpasszolta a szkriptet Dennis Kelly írónak, akit elsősorban az Utopia című sorozatról ismerhettek, de ő körmölte a Jude Law nevével fémjelzett Fekete-tengert is. Azt is kiderült, hogy a folytatás rendezését J.A. Bayona fogja ledirigálni, akit korábban a Jurassic World 2 élére is beszéltek. https://www.youtube.com/watch?v=RlhfcGcfl7Q A Z világháború 2 történetéről egyelőre semmit sem tudunk, de Knight korábbi nyilatkozata szerint tiszta lappal indítanak majd. Persze Brad Pitt és a zombik nyilván visszatérnek. A tervezett premier 2017. június 9.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.