Hirdetés

Atkinson megszállta Frankfurtot

|

Egy dologgal lehet megríkatni Rowan Atkinsont: ha valaki bőgetni kezdi az orra előtt egy Rolls-Royce Phantom Coupe 9 literes V-16-os motorját. Ilyenkor a boldogságtól érzékenyül el.

Hirdetés

A napokban bizonyára sok papírzsebkendőt elhasznál a jeles brit komikus, ugyanis éppen a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon tartózkodik, és a Rolls-Royce alkalmi marketingeseként a legújabb modellt népszerűsíti. Ennek oka, hogy új filmjében, a Johnny English újratöltve című akcióvígjátékban egy Phantom szerepel, persze némileg átalakítva. A mostantól kapható polgári modellnek sajnos nem 9, hanem „csak” 6,75 literes a motorja, és nem 16 szelepes, hanem csupán 12 – de állítólag így is elég szépen gurul, ha valaki rendesen odalép a gázpedálra. Ja, és azokat a kunsztokat sem tudja, amelyekkel Johnny English autója büszkélkedhet a film több jelenetében. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.