Hirdetés

Átlépte a 700 millió dolláros bevételt a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

|

Hirdetés

A Batman Superman ellenben megelevenedett az a gladiátormérkőzés, amire a képregényrajongók már nagyon régóta vártak. Zack Snyder alkotásának bevétele azonban drasztikusan visszaesett a hétvége folyamán (részben valószínűleg megosztó mivolta miatt), a rekordnak számító 166 milliós nyitány után 69%-ot esett vissza a második hétvégéjére, amikor már csupán 51,5 millió dollárt volt képes produkálni. Viszont ezek csak az Egyesült Államok béli számok, nemzetközileg továbbra is nagyon erős a film, olyannyira, hogy hétfőre sikerült összeszednie 700 millió dollárt világszerte (263.7 milliót hazájában és 434 milliót külföldön).

Batman V. Superman: Dawn Of Justice
Az igazság hajnala máris túlszárnyalta Az acélember 668 millió dolláros keresetét, a nagy kérdés mégis az, hogy vajon sikerül-e a DC Bővített Univerzum igazi nyitó filmjének átlépnie az 1 milliárdos álomhatárt, amit Christopher Nolan Sötét Lovag filmjei fektettek le elé. Ez az összeg manapság szinte könyvelhető minden ekkora kaliberű filmnek, de elnézve a Batman Superman ellen második hétvégés visszaesését nem vagyunk biztosak benne, hogy sikerül eljutnia odáig. Minden esetre nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz majd a harmadik hét, ha pedig még nem láttátok a filmet, akkor erősen ajánljuk, hogy üljetek be rá, mert egy mozis megtekintést mindenképpen megér.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.