Hirdetés

Átszervezés történt a Marvelnél

|

Hirdetés

Kevin Feige a Marvel Filmes Univerzumának a keresztapja, ő álmodta meg eredetileg az egészet és jelenleg is koordinálja. (Nem mellesleg pedig a Marvel Studios elnöke.) Elsősorban ő határozza meg a filmek tartalmát, kitalálja, hogy a képregényekből melyik történetszálat emeljék a nagyvászonra, illetve a színészekre és a rendezőre is ő bólint rá utoljára. Eddig a Marvel Entertainment vezérigazgatójának, Ike Perlmutternek jelentett, aki továbblépett a Disney-hez. Mostantól a középső embert kihagyják, és Feige egyenesen Alan Hornnal, a Disney vezetőjével fog tárgyalni. Ebből mi hétköznapi emberek sokat nem fogunk azonnal észrevenni, de elképzelhető, hogy más idők közelegnek. Miért olyan jelentős változás ez mégis? Nos, Perlmutter hírhedten sóher takarékos. Egyszer megjegyezte, hogy az újságíróknak csak egy vizet kéne adni, nem kettőt. Emellett inkább magának való, különc ember. Amikor végre leültek a Sonyval megbeszélni, hogy akkor mi legyen Pókemberrel, különösen sokat akadékoskodott, és majdnem miatta nem valósulhatott meg az Amerika Kapitány: Polgárháború. Robert Downey Jr. inkább egy teljes szerepnek látta értelmét a cameo helyett, de Perlmutter nem akarta neki kifizetni a már előre megbeszélt összeget, inkább kihagyta volna az egészből, de végül Feige meggyőzte. Amúgy is köztudott, hogy kettejük kapcsolata nem éppen békés, gyakoriak a nézeteltérések. Alan Horn azonban nagyon kedveli Feige-t, főleg az eddigi eredményeit a Marvel Studios élén, és sokkal lelkesebb is. A harmadik fázis alapjai már megvannak, szóval azokat még nem valószínű, hogy komolyabban befolyásolná az átszervezés, de későbbre várhatóak nagyobb és bátrabb ötletek. Kevin Feige ráadásul a Disney belső köréhez is közelebb kerül, szóval elképzelhető, hogy majd valamikor ott fog betölteni egy fontosabb poziciót.

d23-kevin-feige-600x408
Ami viszont érdekes, hogy a tévés produkciókért (sorozatok animációs és élőszereplős, főleg New York központú projektek) felelős Jeph Joeb továbbra is Perlmutterhez fog szaladni. Így pedig a sorozatok még inkább el fognak válni a filmektől. Perlmutternek is több energiája lesz erre koncentrálni és még közelebb kerülnek ahhoz, hogy tényleg létrejöjjön egy másodvonalú Marvel univerzum. Ettől függetlenül érdekes lesz nézni, hogy Feige mire használja majd fel kitágult szabadságát. Jöhetnek az elborultabb, vagy netán kevésbé ismert képregények?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.