Hirdetés

Ausztráliában foroghat a Prometheus 2

|

Ridley Scott rendező éppen Sydneyben tartózkodik, ahol a Prometheus 2-nek keres megfelelő forgatási helyszínt.

Hirdetés

A 76 éves filmkészítő múlt szerdán érkezett meg Sydneybe ahol egy VIP túra keretén belül körbevezették a Fox Stúdió telepei között. Egy meg nem nevezett forrás így számolt be Ridley jelenlétéről: "Az most a legféltettebb titkuk, hogy Ridley itt van leforgatni a Prometheus folytatását. Az illetékesek leálltak a munkával az Arany Parton és Melbourneben, hogy megbeszélettés a részleteket. Ez a hír nem is jöhetett volna jobb időpontban, hiszen épp most fejezik be a Gods of Egyptet és a San Andreast, szóval jöhet a következő project." Egy másik forrás szerint Ridley egy több filmes szerződést készül kötni, ami magába foglalja a Prometheus 2-t és a még cím nélküli Blade Runner filmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.