Hirdetés

Avatar 2 - Cameron mégsem merül

|

Szinte jelentéktelennek tűnik a Japánban történt természeti katasztrófák mellett, de a Richter-skála szerinti majd 9-es földrengés miatt az Avatar második részének egyes jelenetei is kimaradnak.

Hirdetés

Emlékeztek még, mikor arról számoltunk be, hogy James Cameron saját építésű tengeralattjáróján a Mariana-árokban szeretett volna forgatni az Avatar 2-höz mélytengeri jeleneteket? A világ médiumai mind arról számoltak be a napokban, hogy Cameron ezen terve meghiúsulni látszik a szörnyű földrengés és utórengései miatt, amely japán társaink ezreit tette hontalanná, vagy éppen temette örökre maga alá. Cameron gondja mindezek mellett eltörpül, de a stúdió kijelentette, hogy nem engedi őt merülni, így a tervezett jelenetek nem kapnak helyet a filmben, cserébe más megoldást keresnek és legmélyebb sajnálatukat fejezték ki a szigetországnak, valamint őszintén tisztelik és becsülik őket, amiért rendületlenül és töretlenül élik tovább életüket. Az Avatar második része egyébként 2014. december 19-re van betervezve, a harmadik pedig egy évvel később, december 18-án jöhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.