Hirdetés

Avatar 2 - Stephen Lang visszatér?

|

James Cameron 2009-es blockbusterének folytatásai borítékolhatóak, a második részben több régi ismerőssel is összefuthatunk az első esélylatolgatások szerint.

Hirdetés

Sam Worthington, Zoe Saldana és Sigourney Weaver visszatérése szinte elkönyvelhető, de a triumvirátuson kívül akad még azért itt egyeseknek ellenszenves, másoknak kötelezően odacsapós rosszfiú is, Stephen Lang személyében. Az első Avatar-ban ő alakította Miles Quaritch-ot, aki nem kevés borsot tör a Navik és Jake Sully orra alá. Az elmúlt napok során Lang-gal készült egy interjú, amelyben a színész elszólta magát: nemrégiben tárgyalt James Cameron-nal az Avatar 2 kapcsán, de többet nem volt hajlandó elárulni. Vajon Quaritch [SPOILER[ mégsem halt meg, és Weaver karakteréhez hasonlóan visszatér a folytatásban? [SPOILER VÉGE]? Másról nem igazán tárgyalhatott Lang Cameron-nal, de az is esélyes ötlet lehet, hogy Lang visszaemlékezésekben tűnik fel. Ki tudja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.