Hirdetés

Ízelítők érkeztek a Disney Avatar-élményparkjához

|

Hamarosan új részleggel bővül Disneyland.

Hirdetés

Habár a 2009-es Avatar folytatására még nagyjából egy örökkévalóságot kell várnunk, a floridai Walt Disney World Resortban idén nyártól különleges élményben részesülhetnek James Cameron filmjének szerelmesei. A The World of Avatar (Az Avatar világa) névre elkeresztelt élménypark Disneyland Animal Kingdom (Állat Királyság) nevű részében fog helyet kapni. A Disney ennek örömére a napokban kiadott két rövid kis izelítőt, amik bepillantást adnak nekünk a pandorai kalandokba.

Hirdetés

Az első rövidke montázs a Na'vi River Journey címre hallgat, amiben egy misztikus folyó titkait kell feltárniuk a szerencsés vendégeknek. A második kedvcsináló egy jó pár méterrel feljebb repít minket, ugyanis egy banshee hátán repülhetjük át Pandora gyönyörű világát. Természetesen az Avatar atyja, James Cameron is mondott pár szót a parkról és az előzetesekről:

"Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy milyen érzés látni, ahogy fizikailag megelevenedik a mindaz, amit egykor 1995-ben elképzeltem. A Disney egészen elképesztő technológiát használ mindehhez, olyat, amilyet eddig még nem láthattunk."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.