Hirdetés

Ave, Cézár - Ralph Fiennes és Alden Ehrenreich szójátékba bonyolódnak az új előzetesben

|

Hirdetés

Megérkezett a Coen testvérek legújabb filmjének az Ave Cézárnak, eredeti címén Hail, Caesar!, második előzetese, ami főként Ralph Fiennes és Alden Ehrenreich karaktereire fókuszál. A legelső trailerhez hasonlóan a kiváló humor itt sem maradhat el, ráadásul már nem is kell sokat várnunk, hogy megnézhessük magunknak ezt a stílusos vígjátékot. A történet szerint Eddie Mannix (Josh Brolin) egy régi vágású hollywoodi "rendrakó", akinek az a fő feladata, hogy titokban tartsa a sztárok zűrös ügyeit a sajtó elől. Viszont egyszer a megszokottnál is nagyobb galiba keletkezik, amikor Baird Whitlockot (George Clooney) elrabolják és 100,000$ váltságdíjat követelnek érte. Mannixnek össze kell halásznia a szükséges pénz és meg kell mentenie a bajba esett színészt. https://www.youtube.com/watch?time_continue=120&v=vMUUKtF_BF0 Az Ave, Cézár február 25-én kerül bemutatásra Magyarországon. Főbb szerepekben még Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill és Frances McDormand.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.