Hirdetés

Avengers: Age of Ultron - Az olasz forgatás részletei

|

Azt már eddig is tudtuk, hogy az új Bosszúállók film Olaszországban is forog, most pedig még több részlet derült ki ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Az olaszországi forgatás idén márciusban kezdődik, addig is 1500 embert válogatnak be a környékről 1-1 szerepért. A válogatást Bard Fortressben tartják, egyelőre ismeretlen időpontban. Azt még nem tudni, hogy a folytatás főszereplői, pl. Robert Downey Jr.Chris Hemsworth vagy Scarlett Johansson ott lesznek-e az olasz forgatáson. A pletykák szerint a helyszínnek Strucker báróhoz van köze, akit Thomas Kretschmann alakít. Strucker báró a film második számú ellensége Ultron mögött, akinek James Spader kölcsönzi a hangjátAz olaszországi forgatást már jó ideje tervezi a Marvel, hiszen tavaly májusban már kérvényezték a helyszínt az Olasz Film Bizottságtól. Az Avengers: Age of Ultron 2015 május 1.-én kerül a mozikba (nálunk valószínűleg 1 héttel később), főbb szerepekben Chris HemsworthJeremy RennerRobert Downey Jr.Scarlett JohanssonChris EvansSamuel L. JacksonCobie Smulders és Mark Ruffalo. A filmet Joss Whedon rendezi.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.