Hirdetés

Avengers: Infinity War - A Bosszúállóknak nagyon is vége lesz

|

Hirdetés

A Marvel Studios idei nagy durranása a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) volt, mely nem hazudtolta meg sem magát, sem a várakozásokat és gigászi akciót hozott el nekünk, mely rendesen lezárta az előző, ám egyúttal fel is vezette a következő, harmadik fázist. De ez felvethet egy gondot: hogyan legyen még nagyobb, még monumentálisabb majd a jövőben? Míg a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) (valóságos Bosszúállók 2.5 lesz, annyi karaktert fog felvonultatni) nyújthat nekünk rövid választ a kérdésre, addig a teljes választ minden bizonnyal az Avengers: Infinity War fogja megadni nekünk, mely 2 részben érkezik majd. Miután Joe és Antony Russo az Amerika Kapitány: A tél katonájával felfrissülést hoztak a Marvel univerzumába a a maga kém thriller jegyeivel, a fejesek nem tököltek sokáig, és kinevezték őket az Amerika Kapitány: Polgárháború, majd a Bosszúállók 3 (Avengers: Infinity War) élére is, ám eddig keveset tudunk a harmadik fázist gigászinak ígérkező lezárásáról. Ám nemrég a Marvel Studios egyik fejese, Jeremy Latcham elárulta, hogy az Infinity War gyakorlatilag végez azzal a Bosszúállókkal, ahogy eddig megismertük őket:

Azt hiszem, ennek a csapatnak, amit úgy ismertünk meg, mint a Bosszúállók, vége lesz. Senki sem tudja pontosan, mi fog történni még ebben a filmben, de azt hiszem, ez a verzió a csapatnak – melyre már elkezdtünk célozni a a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) végén - fejlődni fog. Az egyik dolog abban, hogy szeretjük a képregényeket, hogy a névsor mindig változik, az új emberek mindig jönnek a csapatba, és így 10 évvel később is ugyanúgy a kezedbe veheted a füzeteket, és rácsodálkozhatsz, hogy nahát, nem ismerem az embereket a borítón. De az ötletek és eszmék, amik a Bosszúállókat Bosszúállókká teszik, továbbra is fennállnak. Látjuk ezt a verziót a csapatnak, amint megakarják menteni a világegyetem, a galaxist, és látni szeretnénk azt is, miként igyekeznek ezt véghez vinni. Ez nem a Marvel Filmes Univerzum (Marvel Cinematic Universe) vége, de ennek a részének igen, az biztos.
Valószínűleg nem a levegőbe beszélt, ugyanis már láthattunk egy csaknem teljesen megváltozott felállást az Ultron kora végén, mikor is Tony, Thor, Bruce, és Sólyomszem a szélrózsa minden irányába indult a maga útjára, és olyanok csatlakoztak a Bosszúállókhoz, mint Hadigép, Sólyom, Skarlát boszorkány vagy épp Vízió. Nem fér kétség afelől, hogy egy elég látványos csata közeledik, a végtelen háború képében a csapat felé, melyben mindenkinek fel kell vennie a harcot a Josh Brolin alakította Thanos ellen. Nemrégiben a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige erősítette meg a hírt, hogy a végtelen kesztyű, melyet az Ultron kora stáblistás jelenetében láthattunk nem ugyanaz a kesztyű, mely Odin tróntermében pihent Thor első kalandjában. Szóval úgy néz ki, van egy módja annak, hogy egyensúlyban legyen a végtelen hatalom, de addig még hosszú az út. Az Avengers: Infinity War 1. része 2018. május 4-én, míg a 2. része 2019. május 3-án érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.