Hirdetés

Avengers: Infinity War - A Defenders is Thanos ellen megy?

|

Hirdetés

A Marvel nem csak a mozikban, de a kisebb képernyőkön is szeretné építeni az univerzumát, ennek volt a pionírja a nemrég megjelent Netflixes Daredevil, amelyet olyan karakterek saját sorozata követ majd, mint Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist, míg végül mind a négyen összeállnak a The Defenders miniszériában. A csapat azonban a pletykák szerint nem éri be ennyivel és csatlakozhatnak a Bosszúállókhoz a Thanos elleni harcban. Bár egyelőre nem tudni, hogy a The Defenders premiere mikor lesz, a Marvel azt már megerősítette, hogy a részei lesznek a Filmes Univerzumuknak, a Bleeding Cool pedig most azt is elhintette, hogy a csapat az két részre osztott Avengers: Infinity War második fejezetében is felbukkanhat. Nincs konkrét részlet arról, hogy a történetbe milyen módon szövik be őket vagy mennyi időt lesznek a vásznon, de mindenképpen jól hangzik már csak maga a feltételezés is, hogy Daredevil, Luke Cage és a többiek Vasemberéknek segíthetnek.

letöltés (4)
Az Avengers: Infinity War Part 1 2018-ban, a Part 2 pedig 2019-ben jelenhet meg, mindkettőt az Amerika Kapitány: A tél katonája és az Amerika Kapitány: Polgárháború filmeket jegyző Russo-testvérek készítik, a forgatókönyvet pedig a Tél katonája írópárosa szállítja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.