Hirdetés

Avengers: Infinity War - Anthony Russo beszélt a filmről

|

Hirdetés

Még januárban hintette el a rendezőpáros Anthony és Joe Russo, hogy az Avengers: Infinity War 1. és 2. részében nem kevesebb, mint 67 karakter fog szerepelni (ami a rengetegnél is több, így később persze tisztázták, hogy nem ez a pontos szám). Függetlenül attól, hogy a két részből álló kaland minden bizonnyal hatalmas lesz, a Harmadik Fázis végét fogja jelenteni, így epekedve várjuk, vajon kik fogják túlélni Thanos haragját. A ComicBook.com nemrég utolérte a készítőket, hogy áruljanak már el valamit a filmről, Anthony Russo pedig nem volt rest, és elmondta, hogy a történet több szemszögből lesz elmesélve, amely magába foglalja az összes karaktert a filmben:

Ez lesz a betetőzése mindannak, ami történt a Marvel Univerzumában egészen onnantól, hogy ez az egész elkezdődött. Foglalkozni fogunk azokkal a karakterekkel is, akiknek a filmjeit még be sem mutatták. Rengetegen vannak, de ez a lényeg. A filmet több szempontból fogjuk bemutatni. Multi-perspektívából. Ez nem "Amerika Kapitány: Végtelen háború" vagy „Thor: Végtelen Háború” lesz, hanem A Végtelen Háború. A nézők körbe lesznek vezetve a különböző karakterek szemszögein. Ez a film az összes szuperhős története lesz egyszerre.
Ez jelentheti azt is, hogy a filmekben felbukkannak a Marvel Netflixes hősei is, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist, mivel ők is részét képezik az MFU-nak (habár Daredevil szerint ez nem így lesz). Tavaly áprilisban kapott szárnyra az a hír is, hogy a testvérek egyszerre tervezik leforgatni mindkét filmet, mely így egy kilenc hónapos munkálat lenne 2016 végétől. Ez az időintervallum nyilván az utómunkálatokat is magába foglalja, hiszen az Avengers: Infinity War I. része 2018. májusában érkezik, az Avengers: Infinity War 2. része pedig egy évvel később, 2019. májusában. A forgatás pedig még idén Novemberben megkezdődik, Atlantában. Korábban már az is kiderült, hogy mindkét filmben a másodvonalú hősök kerülnek majd előtérbe, néhányan közülük pedig igen fontos szerepet fognak betölteni a Negyedik Fázisban. Jelenleg még nem tudjuk, hogy milyen filmek érkeznek a Negyedik Fázisban de a stúdió három premier időpontot már lefoglalt magának, 2020. május 1-át, 2020. július 10-ét és 2020. november 6-át.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.