Hirdetés

Avengers: Infinity War - Az első film, ami teljesen IMAX-kamerákkal készül

|

Hirdetés

Az már önmagában jó hír, hogy hőseink végre szembe néznek az eddig felvezetett gonosszal, Thanos-szal a Bosszúállók 3-ban, vagyis a két részre osztott Avengers: Infinity War-ban, azonban ennél van jobb is: a filmtörténelemben először az Infinity War lesz az első olyan film, amit teljesen 2D-s, digitális IMAX-kamerákkal rögzítenek. A Variety szerint az Avengers: Infinity War mindkét fejezetét már kizárólag az új IMAX/ARRI 2D-s digitális kamerákkal forgatják. A rendezőpáros, Joe és Anthony Russo már az Amerika Kapitány: Polgárháború esetében is kipróbálták a technológiát és körülbelül negyedórányi jelenetet így vettek fel.

imax-arri
Az IMAX Corporation és a Disney megállapodásának köszönhetően az elkövetkezendő években olyan filmeknél használják majd az említett kamerákat, mint a Doctor Strange, a Galaxis őrzői 2, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales és a Dzsungel könyve remake. Az IMAX egyébként hasonló paktumot kötött a Warner Bros.-szal is, például a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala esetében. Az Avengers: Infinity War első része 2018. május negyedikén, a második pedig 2019. május harmadikán debütál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.