Hirdetés

Bővelkedni fog a Végtelen Háború CGI karakterekben

|

Újabb részletek láttak napvilágot a Marvel leginkább várt produkciójáról.

Hirdetés

Nemrég A galaxis őrzői-filmek sztárja, Sean Gunn a londoni Heroes & Villains Fan Fest eseményen járt, ahol elárult néhány újabb érdekességet a jelenleg is forgatás alatt álló Bosszúállók: Végtelen Háborút illetően.

Hirdetés

A színész a Kraglin nevű fosztogatót alakította mindkét Őrzők kalandban, valamint ő volt az, aki digitális mozgásrögzítés segítségével Mordály jeleneteit is leforgatta (utána jött Bradley Cooper, aki ugye a figura hangját adja). Utóbbi szerep vár rá a közelgő Bosszúállókban, és ez volt az, amiről beszélt egy kicsit: 

"Mordály folyamata nagyon hasonló lesz az Őrzők-filmekhez. Ezúttal még precízebbnek kell lennem, elvégre sokkal több CGI karakter van az ember körül. Az Őrzők 2-ben persze végig ott volt Kicsi Groot, de az idő nagy részében rendes színészekkel dolgoztam együtt. A Bosszúállókban jó pár másik CGI figura van, akikkel közös jelenetem lesz, így még megfontoltabban kell játszanom."

Gunn sajnos semmilyen kézzel fogható információval nem szolgált a szóban forgó CGI karakterekről, de tippünk az persze van bőséggel, pláne, hogy a rendezőpáros szerint 67 szereplő fogja valamilyen formában tiszteletét tenni a grandiózusnak ígérkező mozifilmben. A színész hozzátette, hogy ő maga még nem forgatott jeleneteket a Bosszúállók 3-hoz, Kraglin feltűnéséről egyáltalán nem tud semmit, de testvére, James Gunn rendező szerint a harmadik Őrzőkben ismét jelentős szerepet tudhat majd magának a fosztogató. 

A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018. április 26-án debütál hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.