Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen Háború - a Defenders sem marad ki?

|

A rendezőpáros nem hagyja veszni a rajongói reményeket a netflixes Marvel karaktereket illetően.

Hirdetés

A Russo testvérek ("Amerika Kapitány: A tél katonája", "Amerika Kapitány: Polgárháború") kvázi felrobbantották az internetet még az elején, amikor kijelentették, hogy 67 karaktert fognak felvonultatni a közelgő Bosszúállók: Végtelen Háborúban. Azt is elhintették, hogy a várva várt mozi szó szerint egyesíteni fogja a Marvel Filmes Univerzumát, de abban azóta sem vagyunk biztosak, hogy ebbe biztosan benne tudhatjuk-e a tévés karaktereket, mint például Daredevil-t, Jessica Jones-t, Luke Cage-t, Vasökölt vagy például a S.H.I.E.L.D. ügynökeit. A forgatás néhány hónapon belül kezdetét veszi, a rendezőpáros pedig arról beszélt egy friss nyilatkozatában, hogy bizony bármi megeshet, így a hőn áhított netflixes szereplők megjelenéséről sem kell még lemondani.

Hirdetés

Mindenkit számításba veszünk, de nem akarunk túl sokat elárulni arról, hogy mi fog történni ezekben a filmekben. Azt szeretnénk, ha meglepetés lenen a közönség számára. Amit a Polgárháborúban csináltunk, pontosan azt akarjuk a Bosszúállókban is - nem számít, mennyi képernyőidőt kap egy karakter, arra fogunk törekedni, hogy kihozzuk belőlük a lehető legtöbbet. 

Russóék elárulták nekünk még egy májusban lezajlott eseményen, hogy bizony Marvel Kapitány is a történet része lesz, akit az újonnan bejelentett Oscar-díjas Brie Larson fog életre kelteni a mozivásznon. Habár Carol Danvers jelenlétét még nem erősítette meg a stúdió hivatalosan, valószínűleg lehet vele számolni. Joe Russo társrendező csak dicsérni tudta a Marvel döntését a színésznőt illetően, miután már dolgozott Larson-nal három epizódon át az NBC sitcom műsorán, a Balfékeken. Lássuk, mit mondott:

Ez egy hihetetlen casting. Nem is kérhetnénk jobbat. Nem csak azért, mert ő egy elképesztően tehetséges színésznő, de egyben egy csodálatos ember is. Nagyon várjuk annak a lehetőségét, hogy ismételten együtt dolgozhassunk vele.

A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018 májusában debütál, a forgatás pedig még idén novemberben kezdetét veszi Atlantában, ahol minden bizonnyal egyszerre fogják felvenni a filmet és az azt követő, 2019-ben érkező folytatást. A Defenders csapatát leszámítva is megannyi remek színészt mozgat ez a két produkció, de azért reméljük, hogy az univerzum tévés részlegét sem fogják teljes mértékben kihagyni az adaptációkból, melyekben minden eddigi kiteljesedik egy óriási összecsapás kereteiben. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.