Hirdetés

Lesújtotta Scarlett Johanssont Fekete Özvegy és Hulk újabb találkozása

|

Megviselte a színésznőt a Bosszúállók 3 forgatása.

Hirdetés

Miközben gőzerővel forog a Bosszúállók: Végtelen Háború, a színészek jönnek-mennek, a Fekete Özvegyet játszó Scarlett Johnsson pedig már az utóbbi kategóriát erősíti, ugyanis végzett a jeleneteinek felvételével. A színésznő megerősítette, hogy a Bosszúállók: Ultron korában felmerülő reménytelen szerelem nem felejtődik el a karaktere és Mark Ruffalo Bruce Bannerje (Hulk) között, ugyanis a két Bosszúállónak elég lesújtó közös jelenete lesz. Ezeket persze nem szó szerint árulta el, de legújabb nyilatkozatából nagyon ez tükröződik vissza:

Hirdetés

"Most befejeztem be a Bosszúállók: Végtelen Háborút, az elsőt. Forgattam egy jelenetet Mark Ruffalóval, és nagyon lesújtva éreztem magam azon a napon. Van valami Mark karakterében, aminek olyan biztosnak kellene lennie, de aztán hirtelen mégsem az. Nem tudom, emlékeztetett az életem egy bizonyos szakaszára. A legjobb, amikor mindezt bele tudod vinni a munkádba is és játszani vele, aztán ott egy másik színész, aki segít megérteni. Imádom."

Az Ultron kora eseményeinek végén a Hulkot egy Quinjet fedélzetén láttuk utoljára, amiről azóta kiderült, hogy valamilyen módon az űrben, méghozzá Sakaar bolygóján landolt. Ez a történetszál a novemberben érkező Thor: Ragnarökben kerül elmesélésre, ahol két év után végre visszatér a zöld óriás, na meg persze a címszereplő vihar isten, hogy aztán jövőre ők is csatlakozzanak a Thanos elleni csatához a Végtelen Háborúban.

Johansson interjúja alapján lesz dráma bőséggel, az Özvegy és Hulk első találkozása pedig különösen mélynek ígérkezik a korábbiakra való tekintettel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.