Hirdetés

Mégsem két filmre osztva jön az Avengers: Infinity War?

|

Egészen eddig abban a tudatban voltunk, hogy két részletben fog megjelenni a harmadik Bosszúállók film, az Avengers: Infinity War, azonban a Marvel Studios most valami igazán meglepőt tett, ami miatt bizonytalanná váltunk.

Hirdetés

Ha emlékeztek még, a Marvel Studios korábban úgy jelentette be a Bosszúállók 3-at, hogy két részre bontva, Avengers: Infinity War - Part 1 és és Avengers: Infinity War - Part 2 címmel láthatjuk majd a mozikban, egy évnyi eltéréssel. Még logókat is mutattak hozzá. 

Hirdetés

Most viszont a Walt Disney Pictures megerősítette, hogy változás történt, így az első film szimplán csak Avengers: Infinity War névre hallgat majd, míg a másodikat visszaminősítették Untitled Avengers címre, vagyis Ismeretlen Bosszúállók mozira. Egyelőre nem tudni, hogy ezzel pontosan mi volt a terve a Marvelnek, talán időközben változott a koncepció és egészen más elnevezést szánnak neki, vagy kettő film helyett mégiscsak egy, de hosszabb lesz? Kíváncsian várjuk a magyarázatot, ugyanis a forgatás idén novemberben rajtolhat el Atlantában, Georgiában, ahol a két részt egyszerre tervezik leforgatni Anthony és Joe Russo dirigálásában, Christopher Markus és Stephen McFeely (Polgárháború, A tél katonája, Carter ügynök, Thor: Sötét világ)  forgatókönyve alapján. 

Korábbi ismereteink szerint az Avengers: Infinity War 2018. május 4-én jelenhet meg, míg a folytatás 2019. május 3-án mutatkozhat be, mindkettő természetesen 3D-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.