Hirdetés

Avengers: Infinity War - a Galaxis Őrzői is csatlakoznak

|

Aki látta a Galaxis őrzőit, azt valószínűleg nem éri meglepetésként, hogy a filmben felbukkanó Thanos ellen Űrlordék is hozzácsapódnak majd a Bosszúállókhoz.

Hirdetés

Bár a Bosszúállók tagjai még nincsenek tisztában vele, bizony van egy közös ellenségük a Galaxis Őrzőivel, ez pedig nem más, mint a Marvel-filmek stáblistás jeleneteiben és az őrzők bemutatkozó mozijában beköszönő Thanos, aki röviden összefoglalva hasonlóan brutális erejű, mint az X-Meneknél Apokalipszis vagy Supermanéknél Darkseid. 

Hirdetés

Ahogyan a GameStar is beszámolt róla, az Avengers: Infinity War forgatási munkálatait az idei év második felében kezdik el a Russo testvérek vezetésével, akik korábban már megpedzegették, hogy körülbelül 68 hőst láthatunk majd a két fejezetre osztott filmben. Közöttük nagy valószínűséggel ott lesz Űrlord, Gamora, Groot, Mordály és Drax is, ugyanis az Infinity War írópárosa, Christopher Markus és Stephen McFeely kvázi megerősítették ezt a Nerdistnek adott interjújukban:

Hogy is mondjam csak. Tudjuk, hogy kinél van a gauntlet ugye. Azt is tudjuk, hogy ki volt benne egy másik filmben a gyerekeivel....találd ki.

Ha valaki esetleg nem látta volna az eddigi Marvel-filmeket és nem olvasott képregényt sem, azoknak eláruljuk, hogy a szóban forgó eszköz, a Végtelen Kesztyű (Infinity Gauntlet) Thanos (Josh Brolin) hatalmas erejű fegyvere, akinek a lányai (Gamora és Nebula) a Galaxis őrzőiben mutatkoztak be: előbbi az őrzők tagja lett, utóbbi pedig az ádáz ellenfelük. A Guardians of the Galaxy Vol. 2 jövő májusban debütál, az Avengers: Infinity War - Part I pedig 2018. májusában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.