Hirdetés

Elbúcsúzunk néhány hőstől a Bosszúállók: Végtelen Háborúban

|

Semmi sem tart örökké.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen Háború jelenleg is forog, a rajongók pedig izgatottan várják az első képsorokat az óriásinak ígérkező 2018-as produkcióból. A Marvel Studios elnöke elhintette, hogy nem mindegyik kedvencünk fogja megélni az egyelőre cím nélküli negyedik Bosszúállók-filmet. Kevin Feige-t a Pókember: Hazatérés sajtókörútján kérdezték arról, hogy fognak-e elhullani karakterek a szóban forgó alkotásban, amire kicsit hárítva ugyan, de a következőket felelte:

Hirdetés

"Igen. Még van két kemény munkával eltöltött évünk arra, hogy befejezzük ezeket a filmeket. A színészekre szintén kemény megpróbáltatás vár, szóval amire jelen pillanatban koncentrálunk, hogy befejezzük őket és teljesítsük az ígéreteket. Meglátjuk, mi lesz utána."

A JoBlo riportere főként Vasember (Robert Downey Jr.) és Amerika Kapitány (Chris Evans) sorsára volt kíváncsi, de Feige nyilván nem árult el semmi kézzelfogható információt. A Marvel elnök már a Polgárháború debütálása után megígérte, hogy Thanos és serege pusztítását nem fogja minden hős túlélni; itt valószínűleg azokra gondolhatunk, akik már hosszabb ideje, akár a kezdetektől erősítik a Marvel Filmes Univerzumot. Határozottan izgalmas folytatásnak nézünk elébe 2018. április 26-án, de addig is vár még ránk három további Marvel-film, kezdve jövőhéten a Pókember: Hazatéréssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.