Hirdetés

Visszatérő gonosszal bővült a Végtelen Háború stábja

|

Mert Thanos nem elég.

Hirdetés

Az IMDb hozta le a hírt, miszerint a Bosszúállók: Végtelen Háború stábjához csatlakozott Winston Duke ("A célszemély"), aki M'Baku, más néven Man-Ape karakterét fogja életre kelteni a 2018 februárjában érkező Fekete Párduc mozifilmben. Úgy néz ki, hogy pár hónappal ezután viszontlátjuk az április végén debütáló Bosszúállókban, ahol ugye Chadwick Boseman is visszatér T'Challa szerepében. Az egyelőre óriási kérdőjel, miként fogják Wakanda nemzetét beleilleszteni az így is pörgősnek ígérkező cselekménybe.

Hirdetés

Az információ az IMDb hivatalos Twitter oldaláról származik, ami magával a portállal szemben azért sokkal megbízhatóbb, mert míg azon a szereplőket bárki szerkesztheti, addig a Twittert kizárólag az IMDb üzemeltetői kezelik. Kíváncsiak vagyunk rá, hogyan sikerül az íróknak és rendezőknek ennyi különböző karaktert megfelelően mozgatni a filmben, de az Amerika Kapitány: Polgárháború után (ami persze közel sem ennyi figurával operált) merünk bizakodóak lenni.

A képregényekben M'Baku T'Challa testvére, aki azután veszi fel a Man-Ape nevet, hogy fehér gorillák véréből iszik és eszik a húsukból (gusztusos), majd pedig a vadon élő fehér gorilla kultúra élére állva megpróbálja átvenni Wakanda irányítását. Ő az ország második legnagyobb harcosa Fekete Párduc után. Emberfeletti erővel bír, gyors, mozgékony és jó az állóképessége, na meg minden egyéb, ami egy fehér gorillát is jellemez. Emellett Man-Ape jelentős katonai kiképzést kapott a wakandai királyi katonaságtól, ami egy igazán veszélyes ellenséggé teszi őt.

Nem lennénk meglepve, ha a Fekete Párduc filmben hasonlóan vezetnék fel őt későbbi ellenséggé, mint ahogy azt Mordóval tették a Doctor Strange-ben, de hogy a Végtelen Háborúban milyen szerepe lesz, az kérdéses. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.