Hirdetés

Avengers: Infinity War - Már azt is tudjuk, hogy kik írják

|

Hirdetés

Bármennyire is nehéz, bele kell törődnünk abba, hogy Joss Whedon a hamarosan megjelenő Bosszúállók: Ultron kora után jó darabig (talán végleg) nem fogja folytatni a franchise-t, helyét az Amerika Kapitány: A tél katonáját rendező Russo fivérek (Anthony és Joe) veszik át, akik az Avengers: Infinity War első és második fejezetét is szállítják. De ki készíti a forgatókönyvet? Már ez sem kérdés többé, ugyanis a Badass Digest forrásai szerint Russoék hozzák magukkal a Tél katonája szkriptjét jegyző Christopher Markus - Stephen McFeely írópárost, akik állítólag már alá is írtak az Avengers: Infinity War - Part 1 és Part 2-re. Markusék nem tapasztalatlanok a Marvel világában, hiszen a Tél katonája mellett ők jegyzik az első Amerika Kapitány film és a Thor: Sötét világ forgatókönyvét is. Az Avengers: Infinity War első része 2018. május 4-re lett kitűzve, míg a második 2019. május harmadikán jelenhet meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.