Hirdetés

Avengers: Infinity War - Nem Thanos lesz az egyedüli gonosz?

|

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum szépen fokozatosan halad a nagy összecsapás felé Thanosszal, az Őrült Titánnal, ezt már jó ideje nem csak kis utalások, hanem magának a Josh Brolin alakította karakternek a felbukkanásai is erősítik, mint a Bosszúállók első és második részének a stáblistás jelenet alatt való felbukkanása, vagy A galaxis őrzőiben betöltött, nem is annyira elhanyagolható szerepe. Persze a nagy összecsapás még odébb van olyan 3 és négy évvel (hiszen a Bosszúállók harmadik része kettévágva,2018-ban és 2019-ben érkezik) és addig még bemutatkozik az újdonsült Pókember, Doctor Strange és Fekete Párduc is. Friss információk szerint viszont nem csupán Thanos keveri majd azt a bizonyos matériát a galaxisban. Egy a filmmel kapcsolatban napvilágot látott casting felhívás alapján keresik a megfelelő színészt a Magus szerepére. Aki nem tudná, ő Adam Warlock alternatív jövőbeli énje, vagy ha úgy tetszik a rossz oldala. Warlock-ot a képregények szerint tudósok alkották meg, hogy létrehozzák a tökéletes emberi lény prototípusát, de Warlock végül teremtői ellen fordult és az űrbe menekült. A karakter életútja eléggé kalandos és bonyolult, plusz a Marvel a filmekben nyilvánvalóan másképp nyúl hozzá. Annyi bizonyos, hogy a karakterre már számos utalás történt a filmes univerzumban: a Thor - Sötét világ stáblistás jelenetében látható az a sárga burok, ami ahhoz hasonlatos, mint amiben Warlock eredetileg megszületett és képes a sérüléseit gyógyítani. A Galaxis Őrzői stáblistás jelenetében, szintén a Gyűjtőnél ez a burok látványosan nyitva van. Maga a rendező, James Gunn is elismerte, hogy Adam Warlock volt benne, és mivel az Őrzők életében is fontos szerepet játszik, esélyes, hogy Űrlordék második kalandjában már felbukkan (minek után Gunn nem szívesen szánna nagyobb szerepet Thanosnak), ezáltal felvezetve Magus karakterét, arról nem is beszélve, hogy Warlocknak a képregényekben volt egy csúnya összetűzése Thorral, és a Végtelen Kövekhez is erősen köthető, ami máris számos konfliktus forrást eredményezhet. Egyelőre így a második fázis lezárása előtt még átláthatatlannak tűnik, hogy mit is terveznek pontosan a Marvel fejesei a harmadikra, de nyomok már vannak. A Bosszúállók harmadik részének első fele 2018 május negyedikén debütál majd a mozikban, Anthony és James Russo tálalásában. Ti mire számítotok?

Adam Warlock
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.