Hirdetés

Avengers: Infinity War - Nick Fury is benne lesz?

|

Hirdetés

Rengeteg rajongó érdeklődött arról a közösségi csatornákon és ostromolta az illetékeseket azzal kapcsolatban, hogy mikor láthatják legközelebb Samuel L. Jackson alakításában Nick Fury-t, benne lesz-e az Amerika Kapitány: Polgárháborúban akárcsak egy cameo erejéig vagy csak később kap szerepet? A Fandango beszélt a színésszel és természetesen rákérdezett a fenti, mindenkit fogalalkoztató kérdésekre is, mire Samuel L. Jackson őszintén a következőket válaszolta arra, hogy Nick Fury mikor bukkan fel legközelebb:

Azt hiszem benne vagyok a Bosszúállók 3-ban és 4-ben, de a Polgárháborúban nem.
Ez tehát azt jelenti, hogy valószínűleg a 2018 májusában debütáló Avengers: Infinity War Part I-ig, vagyis a Bosszúállók: Végtelen háború első részéig nem fogjuk látni Fury-t, persze könnyen megeshet, hogy a nyilatkozatától függetlenül felbukkan majd a Doctor Strange-ben (2016. november 3.), a Galaxis őrzői 2-ben (2017. május 5.), az új Pókember filmben (2017. július 7.) vagy éppen a Fekete Párducban (2018. február 16.), ki tudja. Mikor arról kérdezték Jacksont, hogy ő Amerika Kapitány vagy inkább Vasember oldalán áll-e, ezt reagálta:
Ahhh, nem tudom. Nem gondolkoztam rajta sokat. Én Nick Fury vagyok – Nick Fury mindenek felett áll.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.