Hirdetés

Avengers: Infinity War - Ők már biztosan benne lesznek

|

Hirdetés

Elég sok még az ismeretlen részlet az Avengers: Infinity War kapcsán, viszont az már kiderült korábban, hogy rengeteg karakter lesz benne és most Joe, valamint Anthony Russo, az Amerika Kapitány: Polgárháború rendezői felfedtek a ComicBook.com honlapnak kettő hőst, akik már biztosan szembenéznek majd Thanos-szal. Innentől SPOILER! Anthony Russo a következőket nyilatkozta a Galaxis őrzői egyik tagjáról, akinek a csatlakozását eddig hivatalosan még senki sem említette meg (a Marvel Magyarország fordításában):

Az [Infinity War] filmek célja, hogy betetőzése legyen mindannak, ami előtte történt a Marvel Filmes Univerzumában, így nem akartok spoilerekbe futni, de én nagy rajongója vagyok annak, amit James Gunn véghez vitt. [Joe és én] egyaránt nagy rajongói vagyunk annak, amit James Gunn véghez vitt. Star-Lord egy fantasztikus karakter és Chris Pratt egy lenyűgöző előadóművész, így nagyon izgatott lehetsz.
Joe pedig arról beszélt, hogy a Polgárháborúból kimaradó, de a Thor: Ragnarokban Hulkkal együtt nyomuló Thor felbukkan-e majd:
Nagyon izgatott vagyok a Thorral való munka miatt. Csinálnak majd néhány nagyon érdekes dolgot a Ragnarokban, aztán az Infinity War kezdetekor egy igazán érdekes helyet foglal el, és azt hiszem, nagyon mélyet. Úgy gondolom, lesz még egy igazi érzelmi motiváció ezután.
A két fejezetre bontott Avengers: Infinity War első része 2018. május harmadikán (tervezett magyar dátum), a második része pedig 2019. május harmadikán jelenik meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.