Hirdetés

Avengers: Infinity War - Petíció indult Nova szerepeltetéséért

|

Hirdetés

Richar Rider Nova kedvelői most figyeljetek! Ugyanis a rajongók petíciót indítottak azzal a felhívással, hogy a Russo testvérek vonják be a fan-favorit Marvel karaktert a 2018 és 2019-ben érkező Avengers: Infinity War filmekbe. Amennyiben ti is támogatni szeretnétek a kezdeményezést, ezt a linket kövessétek.

Richard Rider Nova karakterének hosszú és tartalmas története van a képregény világ történelmében, amely 1976-ban vette kezdetét a "The Man Called Nova" című publikációban. Richard Rider Novának fontos szerepe volt az első "Infinity War" képregényekben, nem csupán a cselekményben, hanem a borítón is jól látható helye volt. Levelünkkel azt szeretnénk kérni, hogy Nova is csatlakozzon a karakterek népes csapatához, akik háborút vívnak Thanos megállítása érdekében.
Ezzel a szöveggel próbálja William Meneese, a petíció elindítója meggyőzni a film készítőit Nova létjogosultságáról. A karakter rajongói azért is járnának különösen jól azzal, ha kedvencük feltűnne az Infinity Warban, mert valószínűleg ez azzal járna, hogy új képregény sorozatot is kapna. Ez bejött már Howard kacsának és Hellcatnek is. Sőt Steve Rogers is visszakapta a pajzsát az Amerika Kapitány: Polgárháború közeledtével, és valószínűleg hasonló sors vár Thor-ra is, amikor a Ragnarok mozikba kerül. Nova feltűnése egyáltalán nem esélytelen, hiszen A galaxis őrzői korai forgatókönyvében még szerepelt. Íme néhány nagyon menő koncepciós rajz a karakterről:
nova-concept-art-gotg-book
nova-36
novac
nova_1
noav-star-lord
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.