Hirdetés

Új részletek a Bosszúállók: Végtelen Háborúról

|

A rendező a karakterekről és a Végtelen Kövekről is mondott pár szót.

Hirdetés

Miután a múltheti Comic-Conon levetítették a Bosszúállók: Végtelen Háború kedvcsinálóját, ami sajnos továbbra sem elérhető az internet népe számára, Joe Russo társrendező most új részleteket tárt fel a közelgő produkcióból egy interjúban. Tavaly olyan szalagcímekért felelt a két direktor, miszerint a film akár hatvanhét karaktert is mozgathat - erre kérdezett rá ismételten a ScreenRant riportere.

Hirdetés

"Tudjátok, a történet valóban azokat helyezi középpontba, akikre ti is számítanátok, tehát a fontosabb szereplőinket. Ez tíz év kicsúcsosodása lesz. A fő történetszálhoz hozzáadjuk mindegyik másik franchise-ot, hogy egy egységes elbeszélés legyen belőle. Szóval az összes fontos szereplő benne lesz, és valami fontosat fognak csinálni a filmben."

Ezeknek a hősöknek azért kell összefognia, hogy megállítsák a Josh Brolin alakította Thanost a Végtelen Kövek összegyűjtésében, melyek utolsó darabja, a Lélek Kő nagy eséllyel a novemberben érkező Thor: Ragnarökben fogja megmutatni magát. Joe ezekről a hatalmas erejű ereklyékről is mondott pár szót:

"Mindegyik Kőnek megvan a maga ereje. Sokat foglalkoztunk vele, miként mutatjuk be ezeket a hatalmakat, hogy nyilvánvaló legyen a közönség számára. Nem csak sok karakterrel van dolgunk, hanem a Kövekkel is, és van belőlük néhány. Annak érdekében, hogy az emberek ne veszítsék el a fonalat, valami igazán különlegeset kellett csinálnunk. Nem árulom el, hogyan használjuk a Valóság Kövét, de fogjuk használni."

A Valóság Köve (más néven az Aether) a Thor: Sötét világban debütált, és jelenleg a Gyűjtő múzeumában található meg, legalábbis abban, ami A galaxis őrzői után maradt belőle. Az Aether olyan szimbiotikus erővel működik, amely felülírhatja használója "valóságát", lehetővé téve számára, hogy sokkal erősebb legyen. És ez még csak egy az öt közül, Thanos pedig nagy eséllyel mindet összegyűjti majd a Végtelen Háború végére, hogy egy roppant izgalmas filmet kapjunk 2018. április 26-án a Marveltől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.