Hirdetés

Gigászi jelenetet ígér Scarlett Johansson a Végtelen Háborúhoz

|

Nem tudta megkülönböztetni, hogy ki statiszta és ki szuperhős.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum Fekete Özvegyét alakító Scarlett Johansson gőzerővel promotálja legújabb filmjét, a Csajok hajnalig című vígjátékot. A színésznő Stephen Colbert műsorában járt a múlthéten, ahol természetesen megkapta a kötelező kérdést közelgő marveles produkciójáról, ami az óriási várakozást megelőző Bosszúállók: Végtelen Háború. Johansson nagyon alaposan gondolta át a válaszát, remélve, hogy nem árul el semmi fontosat, de még így is sikerült izgalmas infókat csepegtetnie. 

Hirdetés

"Rendben... Benne vagyok a filmben, és azt hiszem, még hatvanegy vagy hatvankét Marvel karakter. Az elég sok. Egy bizonyos jelenetben harmincketten is szereplünk. Rengetegen vagyunk. Őszintén szólva, már azt sem tudtam, hogy ki statiszta és ki Marvel karakter."

A Végtelen Háború és az azt követő, egyelőre hivatalos cím nélküli Bosszúállók 4 forgatása jelenleg is zajlik, a legutóbbi információk szerint Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) érkezett felvenni a jeleneteit. A grandiózusnak ígérkező produkcióból talán már a nyáron láthatunk valamit, hiszen a Marvel Studios a Disney D23 eseményén és a San Diego-i Comic-Conon egyaránt képviselteti magát. 

A Joe és Anthony Russo rendezésében készülő Bosszúállók: Végtelen Háború 2018. április 26-án debütál hazánkban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.