Hirdetés

A Végtelen Háború feltárja Skarlát Boszorkány és Vízió kapcsolatát

|

Elizabeth Olsen elárult néhány részletet.

Hirdetés

Joss Whedon már a Bosszúállók: Ultron korában elhintette a képregényekben jártas közönség felé, hogy Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) kapcsolatára nagy hangsúlyt fektethetnek még a későbbiekben, amit Russóék az Amerika Kapitány: Polgárháborúban építettek is szépen tovább, a kiteljesedésre azonban jövő májusig kell várnunk a Végtelen Háborúban. A Föld ostroma mellett bizony bőséges karakterépítésre is szakítanak majd időt, amelyből Olsen nyilatkozata szerint ők sem fognak kimaradni:

Hirdetés

"Bármely másik világban azt mondanám, 'Nem tudom,' de mivel létezik néhány paparazzi fotó, amely spoileres lehet a rajongók számára, így azt hiszem, szabad mondanom, hogy fel fogjuk fedezni a képregények azon részét. Bemutatjuk és valóban fel fogjuk tárni a kettejük kapcsolatát. Nagyon-nagyon izgalmas történetszálat jelent ez számomra, és annyira szerencsés vagyok, hogy végig Paul-lal [Bettany] dolgozhattam."

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a két karakter a képregényekben egy párt alkotott, és a fenti sorok alapján ez határozottan megtörténhet a Marvel Filmes Univerzumában is. Valószínűleg ezen a szerelemi szálon nem segít, hogy a Vízió fejében lévő Elme Kő a film kulcsfontosságú ereklyéi között szerepel, melyre az Őrült Titán, Thanos vadászik, ezáltal pedig óriási kérdés az android sorsa. Mit gondoltok, vajon Vízió képes létezni a Kő nélkül, vagy garantált halál vár rá?

A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018. április 26-án nyit hazánkban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.