Hirdetés

Tom Holland el sem olvashatta a Bosszúállók: Végtelen háború szkriptjét

|

Így jár, aki nem tud titkot tartani.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés sajtókörútja során Tom Holland tett néhány meglepő nyilatkozatot, többek között természetesen a Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán, ahol szóló mozija után legközelebb megjelenik a karakter. Megtudtuk, hogy habár már jó néhány jelenetet felvett a közelgő produkciókhoz, de a cselekményt magát még sem ismeri, ugyanis nem kapta meg Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvét. Ennek az az oka, hogy elképesztően rossz titoktartásban, ezt többször bizonyította az utóbbi hónapokban, és őszintén beismeri ezt a (rossz?) tulajdonságát. 

Hirdetés

"Nem tudok semmit róla, nem tudom, miről szól. Azt tudom, hogy ki az ellenség, de ennyi. Nem engedték, hogy bármit elolvassak, mert szörnyű vagyok titoktartásban."

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elhintette, hogy Pókember szerepe a Bosszúállók 3-ban hasonló a Polgárháborús megjelenéséhez. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy ugyan lesz néhány jó pillanata, de a főszereplők sorát nem fogja erősíteni, lévén, 67 karaktert mozgat majd kisebb-nagyobb képernyőidőkkel a film. Attól függetlenül, hogy magáról a sztoriról nem tud sokat a fiatal színész, látszólag annyit igen, hogy merész kijelentést tegyen a Toronto Sun-nak adott interjújában:

"A Végtelen háború esetében nincs szükség kedvcsinálásra. Szó szerint nincs szükség ilyesmire ennél a filmnél. Ez lesz minden idők legnagyobb mozija. Higgyetek nekem, senki sem áll rá készen."

Tom Holland első saját filmje, a Hazatérés jövőhét csütörtökön debütál a hazai mozikban, amit minden szempontból nagy elismerés előz meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.