Hirdetés

Magyarul is megérkezik a Sherlock negyedik évada

|

Április első heteiben több premierrel is előrukkol az AXN. Megérkezik a Sherlock negyedik évada, visszatér egy veterán és elindul egy új krimisorozat is!

Hirdetés

Az AXN-re a premierek elég gyakran csomagban érkeznek. Ez azt jelenti, hogy rövid időn (általában egy héten) belül több új évadot és idehaza még nem látott sorozatot is képernyőre tűznek. Legutóbb így érkezett meg Az uralkodónő, a Szépség és a szörnyeteg, valamint az Alkonyattól pirkadatig új évada. Most pedig egy újabb csomagot kézbesítenek a tévéképernyőkre.

Hirdetés

A csomagolópapír lendületes, és indokolatlanul ritmikus feltépése után az első dolog, amin megakadt a szemünk, az a Sherlock negyedik évada. A brit szigetországban idén januárban mutatták be a sokak szerint legjobb Sherlock főszerepésével készült krimiszéria negyedik évadát. Az ismételten három epizódot magába foglaló szezon az AXN-en debütál április 10-én, este 9 órakor.

A Sherlock előtt azonban még két újdonság is bemutatkozik. Április 4-én este 9 órakor ugyanis elindul szintén az AXN-en a Gyilkos elmék tizenkettedik évada, amely többek között azért is lesz különleges, mivel ebben a szezonban már nem lesz benne két eddig alap szereplő. A Derek Morgant alakító Shemar Moore az előző évad 18. részében szállt ki, az Aaron Hotchnert játszó Thomas Gibsont pedig a 12x02-es számú epizód után elfogadhatatlan viselkedése miatt rúgták ki a produkcióból.

Közvetlenül a Gyilkos elmék évadpremierje után, április 4-én este 10-kor kezd a Váltságdíj (Ransom) című krimisorozat. Az X-Akták és a Crossing Lines - Határtalanul című sorozatokon is dolgozó Frank Spotnitz által is jegyzett új széria egy túsztárgyaló munkájába enged majd bepillantást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.