Hirdetés

Új hivatalos képeken az Az folytatásának szereplői

|

Szemügyre vehetjük a Vesztesek Klubjának mindkét generációját.

Hirdetés

Már csak néhány hónap választ el minket a Stephen King regénye alapján készült, sikert sikerre halmozó Az második fejezetétől, ami még egyszer utoljára meginvitál minket Derrybe - az immáron felnőtt Vesztesek Klubjával egyetemben. Ennek fényében nemsokára gőzerőre kapcsol az Andy Muschietti rendezésében készült mozifilm marketinggépezete, és a jövő heti San Diego Comic-Conon debütáló legújabb kedvcsináló előtt már most szemügyre vehetjük a folytatás szereplőit az Entertainment Weekly filmmagazin különkiadásának borítóin és az általuk publikált vadonatúj képeken. 

Hirdetés

A színészek elmondása alapján arra is fény derült, hogy az Az 2. miben fog különbözni az eredetitől, és hogy ez miért a forrásanyaghoz való hűséget erősíti. Aki olvasta a könyvet, minden bizonnyal emlékszik rá, hogy King nem teljesen lineárisan vezeti a történetet, hanem egymást váltogatva meséli a gyermek és a felnőtt Vesztesek Klubja, valamint Pennywise harcát. James McAvoy nyilatkozata egyúttal az előző rész fiatal sztárjainak visszatérését is megmagyarázza a folytatásban:

Ahelyett, hogy végig csak állnánk körbe és azt hajtogatnánk, hogy »Ó, erre emlékszem«, meg is fogjuk mutatni a közönségnek ezeket az emlékeket. Ami nagyszerű, elvégre nagyon sajnáltam volna, ha búcsút kell mondanunk az első rész színészgárdájának, akiket a nézők is megszerettek. És valójában így a filmünk erősen a könyv szerkezetére emlékeztet, legalábbis ami az oda-vissza ugrálást illeti.

A lenti fotókon Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tizer) és Andy Bean (Stanley Uris) mellett a fiatalabb megfelelőikre is vethettek egy pillantást.

Az új előzetes jövő héten érkezik a Comic-Con keretében, amiről végig beszámolunk majd, az Az - Második fejezet pedig szeptember elején debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.