Hirdetés

Az ABC berendelte a Damage Control-t, a Marvel első vígjáték sorozatát

|

Hirdetés

A Marvel TV-s részlege tovább erősíti az ABC-hez fűződő szálakat, ugyanis egy újabb közös sorozatuk van a láthatáron, ezúttal egy fél órás epizódokból álló komédia, amiért a Modern család producere, Ben Karlin felel majd. A Damage Control képregények nagyban eltérnek a Marvel megszokott kiadványaitól, ugyanis itt nem rendkívüli emberek állnak a középpontban, hanem egy olyan cég, amelynek fő profilja a szuperhősök által okozott pusztítások feltakarítása és helyre állítása. Más szériákkal szemben, ennek a képregénynek sosem voltak folyamatosan megjelenő számai, hanem csupán mini epizódokkal jelentkezett, egészen 1989 óta, illetve a takarító egység tagjai fel-fel tűntek a kiadó különböző sorozataiban, ahol olykor több kárt okoztak, mint hasznot. A Marvel filmek java része nem szűkölködik a humoros jelenetekben és beszólásokban, de ez lehetne a stúdió, pláne a TV-s részleg, első igazi vígjáték sorozata. Az persze egyelőre nagy kérdés marad, hogy a Damage Control mennyire fog reflektálni a már futó szériákra és filmes karakterekre, eseményekre, de teljesen logikus lenne azt látni, hogy ez a csapat veszi kézbe az irányítást a Bosszúállók rombolásait követően. Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a pilot és útjára indulhat-e a sorozat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.