Hirdetés

Az acélember 2 - Határozatlan ideig késleltetve

|

Hirdetés

Mikor a Warner Bros. bejelentette októberben a közeljövőben esedékes DC adaptációk bemutatóit, sehol sem szerepelt benne a 2013-as Acélember folytatása. 2020-ig szinte teljesen tele van a stúdió kalendáriuma, és még így is helyet szorít egy újabb Batman szólófilmnek, amit Ben Affleck írna, rendezne, illetve a főszerep is az övé lenne. A legfrissebb hírek szerint éppen ezért a Snyder-féle Superman film folytatása most határozatlan ideig parkolópályára fog állni annak ellenére, hogy a hétvégén napvilágot látott egy olyan pletyka, miszerint George Miller - aki most igen népszerűvé vált Hollywoodban az új Mad Max filmmel - vehetné kezébe a második rész rendezését. Az ausztrál direktorral éppen most tárgyal a Warner Bros. arról, hogy melyik DC filmet fogja elvállalni, ám azt még nem erősítették meg, hogy ez Az acélember 2 lenne. De mivel erre legkorábban csak 2020 után érne rá a stúdió, így az sem kizárható, hogy átmenetileg elvetik az ötletet. Szerintetek hogy fognak dönteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.