Hirdetés

Henry Cavill elárulta, hogy kivel csapna össze Az acélember folytatásában

|

Mi sem lennénk az ötlet ellen.

Hirdetés

A Zack Snyder rendezésében készült Az acélember 2013-ban indította útjára a DC Bővített Univerzumot, amely továbbra is az egyik legnépszerűbb alkotás az azóta debütált filmek között. A közönség régóta szeretné látni a pletykák tárgyaként megállás nélkül felröppenő folytatást, és természetesen maga Henry Cavill is nyitott lenne rá. Sőt, legújabb filmje, a Mission: Impossible - Utóhatás népszerűsítése közben azt is elárulta, hogy ki lenne az ő választottja a potenciális főellenség személyére.

Hirdetés

Cavill egy interjúban Brainiac-ot nevezte meg, mint akit szívesen látna Az acélember 2 gonoszaként. A döntését azzal indokolta, hogy a karakter nagy fenyegetést jelentene, ráadásul számos képregényben szerepel, amelyekből tudnának meríteni inspirációt. Zod tábornok és Doomsday után valóban érdekes lenne látni egy újabb klasszikus Superman ellenséget a filmvásznon, ráadásul Cavill mellett a rajongók zömének is Brainiac lenne az első számú választottja.

A karakter egy rendkívül intelligens földönkívüli android, akit 1958-ban vezették be az Action Comics 242. számában. Az egyik leghírhedtebb tette, amikor összezsugorította és magával vitte Kandort, amely Krypton, Superman szülőhazájának egyik legnagyobb és legfontosabb városa volt. A sasszemű rajongók kiszúrták, hogy már Az acélemberben is elhintettek egy utalást Brainiacra, hiszen Zod egyik hajójának alján az ő logója látható.

A gonosztevő feltűnt már a Smallville, Supergirl és újonnan a Krypton című tévésorozatokban, de mozifilmben eddig még sosem tette tiszteletét. Ha valaha elkészül Az acélember második része, épp itt volna az ideje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.