Hirdetés

Az Acélember - Acélbanner

|

Megérkezett a Zack Snyder nevével fémjelzett szuperhős legújabb kalandjainak, az Acélembernek vadonatúj bannere, amin Szuperman lebeg épp valahol, köpenye meg csak úgy lobog a szélben.

Hirdetés

Clark Kent-et, jelenleg fiatal újságírót, a Krypton bolygóról küldték a Földre évekkel ezelőtt. Nevelőszülei Martha és Jonathan Kent óvó kezei között egy kérdés fogalmazódik meg az ifjúban: miért vagyok itt? Közben felfedezi különleges képességeit és rájön, hogy ilyen hatalmat birtokolni bizony felelősséggel jár. De amikor a világnak leginkább szüksége lenne egyensúlyra, támadás alá kerül. Superman-nek tehát magára kell vállalnia a feladatot, miszerint megvédelmezi az embereket a rájuk támadó gonosz erőktől.

A főbb szerepekben Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon és Laurence Fishburne.

Premier: 2013. június 20.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.