Hirdetés

Az acélember írója körmöli az Igazság Ligáját is

|

A világpremieren jó néhány interjút készítettek a film sztárjaival, rendezőjével és stábtagokkal. Kiderült, hogy David Goyer íróként visszatér Az acélember 2-höz és az Igazság Ligáját is elvállalta.

Hirdetés

Már nagyon izgatottak várjuk, hogy végre megnézhessük Az acélembert, sajnos még 20.-ig várunk kell, de néhány szerencsés embernek már megadatott, hogy megnézze a nyár egyik leginkább várt filmjét a tegnapi világpremieren. A film vetítése előtt ahogy lenni szokott a riporterek hada meginterjúvolta a stábot és érdekes dolgok derültek ki a DC filmes univerzumának jövőjével kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy a részletekre kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.