Hirdetés

Az acélember - TV Spot #6

|

Az acélember reklámanyaga ismét bővült, megérkezett a 6. TV spot is, melyben Jor-El (Russell Crowe) magyarázza el fiának a mellkasán lévő szimbólum jelentését.

Hirdetés

Ezekből a TV Spotokból két dolog derül ki. Russell Crowe hatásosan tud narrálni, a másik pedig az, hogy rengeteg jelenet pillanatait fedik fel, talán túl sokat is. De hát muszáj reklámozni, és kétlem, hogy attól kellene tartanunk, hogy a film felét látjuk mielőtt a moziba kerülne, tudván hogy milyen gárda áll mögötte. Az acélember június 20-tól bizonyíthat nálunk és akkor minden kiderül. A rendezésért Zack Snyder felelős, fontosabb szerepekben Russell Crowe, Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon, Laurence Fishburne és Christopher Meloni. (videóért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.