Hirdetés

Az acélember - TV Spot #7

|

Én megértem, hogy egy reklámfőnök akkor dolgozik jól, ha az adott film még a csapból is folyik, de túlzásokba sem szabad esni. Minden esetre itt van Az acélember 7. TV Spotja.

Hirdetés

Nemrég még rossz tréfának tűnt, hogy levetítik az egész filmet különböző reklámanyagok formájában, most azonban kezd egyre gyanúsabb lenne, hogy Snyder ránk akarja bízni a vágást a megjelent anyagokból. Az legalább ebből a spotból kiderült, hogy a sok sötétség és realisztikusság mellett tud humoris is lenni a film, legalábbis egy poén már van benne. Az acélember június 20-án érkezik a mozikba, főbb szerepekben Henry Cavill, Russell Crowe, Michael Shannon, Amy Adams és Kevin Costner.  (videóért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.